Onze B&B bevindt zich in een prachtig vrijstaand huis, genaamd 'Willy' naar de dochter van de aannemer die het huis in 1933 bouwde voor zijn eigen gezin. Deze aannemer heeft overigens ook de huizen op de aangrenzende Singel gebouwd.

Dit karakteristieke huis heeft een rijke historie, waar we u graag meer over vertellen. Het huis voelt goed aan, iets waar onze gasten het mee eens zijn!

Prijzen zijn op aanvraag en inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Kamer 1: Zilte luxe

Deze gastenkamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een eigen luxe badkamer. De kamer is voorzien van twee heerlijke eenpersoonsbedden. Ook zijn er in de kamer een zitje met tv en een wastafel aanwezig. 

Zilte luxe

Te gast in Zeeland

Kamer 2: Te gast in Zeeland

Ook deze kamer, die zich op de eerste verdieping bevindt, is een fijne gastenkamer, geschikt voor twee personen. Deze kamer heeft een comfortabel bed en een eigen, luxe badkamer met toilet, wastafel en douche. Ook in deze kamer bevinden zich een zitje en tv. 

Kamer 3: Blik op de Boulevard

Deze kamer heeft uitzicht op de woontorens van de boulevard. De kamer is voorzien van boxspringbedden (200 x 80 cm), een t.v. en een zithoek. Op dezelfde verdieping bevindt zich de badkamer, inclusief wastafel, douche en toilet.

's Ochtends  staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in de woonkamer op de begane grond.

Bij  een aaneengesloten bezetting van 4 nachten of meer geldt een korting van 10% op het totaal. Langer verblijf voor bijvoorbeeld uitzendkrachten is ook mogelijk. Bel of mail voor het speciale tarief  en/of meer informatie.

Blik op de Boulevard

Zilte rust

Kamer 4: Zilte rust

Op dezelfde verdieping bevindt zich de tweede kamer. Wanneer u bijvoorbeeld met meer dan twee mensen komt (en maximaal 4) kunnen deze personen in deze andere kamer slapen. Ook daar staan twee prima bedden, is een zithoekje en hangt er een t.v.