In de omgeving van het huis is veel te ondernemen. Van een verfrissende wandeling over de boulevard tot een fietstocht over het eiland Walcheren via de duinen. Natuurlijk bevelen we gewoon een lekker dagje aan het strand ook van harte aan.

Natuurlijk is Vlissingen ook de moeite waard! Het is prettig winkelen en er zijn prachtige oude steegjes om doorheen te dwalen.

Een leuke wandeling is richting station Vlissingen, over de sluizen, langs de molen, over de boulevard naar het oude centrum. Allemaal bezienswaardigheden op zich. Uiteraard is het helemaal leuk om de wandeling te eindigen met een bakje koffie of iets anders lekkers in een van de leuke caf├ęs die Vlissingen rijk is.

Ook heel leuk is het om met de fast-ferry bij het station over te varen naar Breskens, op Zeeuws-Vlaanderen ("de overkant"). Neem als het mooi weer is de fiets mee op de boot, dan kun je heerlijk fietsen in Zeeuws-Vlaanderen.

Zowel Middelburg, Goes als Zierikzee zijn prachtige oude steden met een rijke historie, die met de auto (of o.v.) makkelijk aan te rijden zijn.